Hometasoja voi rajoittaa myös myrkyttä
Bakteerien tavoin myös hiivaa ja hometta esiintyy kaikkialla luonnossa. Homeet ja hiivat voivat olla sekä hyödyllisiä että haitallisia. Ne toimivat myös indikaattoriorganismeina ja tärkeinä parametreina mitattaessa hygieniastandardeja. Ovatko sinun yrityksesi hygieniastandardit kohdillaan?
Me TopHygienessä vähennämme pitkällä kokemuksella elintarvikealayritysten tuotantotilojen korkeita hiiva- ja hometasoja. Tarjoamme hyvää, puhdasta ilmaa käyttämällä esimerkiksi ionisaatiota.
Esimerkiksi leipätuotannossa olemme saavuttaneet merkittäviä vähennyksiä home- ja hiivapitoisuuksissa erityyppisillä osastoilla ja leipomoissa. Olemme käyttäneet ionisaatiota hyvin tuloksin esimerkiksi pakkaus- ja jäähdytystiloissa.